-
1391/01/31 08:29 بعد از ظهر
سخنان محبت آمیز با همسر، و نگرانی از بدآموزی این سخنان نسبت به فرزندان!
یکی از راههای مستمر ایجاد محبت میان همسران استفاده از الفاظ محبت آمیز است. با توجه به حضور فرزندان در خانواده چطور می شود از این کلمات و واژه ها استفاده کرد که برای فرزندان بد آموزی نداشته باشد؟
-
-
1391/01/31 08:29 بعد از ظهر
رهروان ولایت
لیست موضوعات تصادفی این انجمن
-
1391/02/01 10:32 قبل از ظهر
یک سری ارتباطات انسانی در بین زن و شوهر هست که به عنوان دو انسان لازمه به همدیگه ابراز محبت بکنن، این نوع از ارتباط پیش فرزندان نه تنها بد نیست بلکه بسیار خوبه چونکه تا حدودی فرزندان یاد می گیرن که چطور به اطرافیانشون ابراز محبت بکنن و از طرفی پی به آرامش و لذت درونی خانواده می برند.ولی یک سری ارتباطات کلامی زن و شوهری است که وقت خاص خودشو می طلبه و می بایست از هردو نوع برای گرمی زندگی استفاده کرد.
-
-
1391/02/02 11:35 قبل از ظهر
اگه مردی همسرش رو مقابل پسر یازده ساله زیاد ببوسه ایا موجب تحریک پسرشون هست؟
-
-
1391/02/02 03:42 بعد از ظهر

نوشته اصلی توسط
yas ahmadi
اگه مردی همسرش رو مقابل پسر یازده ساله زیاد ببوسه ایا موجب تحریک پسرشون هست؟
چرا که نیست!
شما بگو پنج ساله، چرا فرمودید: 11 ساله!
شما بفرما: آیا این کار آفتی دارد، چرا گفتید: موجب تحریک شهوت!
چون آفت این کار فقط تحریک شهوت نیست.
ضمنا اگه بچههای کم سن و سال هم این کار را بدونه و اصلا نفهمه که شهوت چیست، همین کارهای پدر و مادر را در بازی و در کارهای روزمرهاش انجام میدهند.
مگه بچهها بازی کردن را از کجا یاد میگیرن؟
غیر از رفتار پدر و مادر و اطرافیان.
-
-
1391/02/02 03:50 بعد از ظهر

نوشته اصلی توسط
عقیل
یکی از راههای مستمر ایجاد محبت میان همسران استفاده از الفاظ محبت آمیز است. با توجه به حضور فرزندان در خانواده چطور می شود از این کلمات و واژه ها استفاده کرد که برای فرزندان بد آموزی نداشته باشد؟
خوب الفاظ محبت آمیز بین همسران یکی از ضروریات است، در صورت انجام نگرفتن آفات زیادی را به دنبال میآورد.
ولی نباید بعضی از الفاظ پیش دیگران یا فرزندان ذکر شود، در وقتهای مناسب میشود این جملات را ابراز کرد.
در عین حال میشود حتی در پیش دیگران و فرزندان بعضی از این جملات را بهکار برد.
ضمنا فقط جملات محبت آمیز در اون مطالبی نیست که نمیشود پیش فرزندان گفت.
مثلا آیا نمیشود بعد از اتمام غذا خوردن به خانواده گفت که دستت درد نکند چه غذای خوشمزهای پختی، ممنون.
...
.
-
-
1391/02/02 05:14 بعد از ظهر

نوشته اصلی توسط
a3hati
ضمنا اگه بچههای کم سن و سال هم این کار را بدونه و اصلا نفهمه که شهوت چیست، همین کارهای پدر و مادر را در بازی و در کارهای روزمرهاش انجام میدهند.
پسر من از اول دیده که پدرش اغلب اوقات خانواده!!!!(مادرش)رو میبوسیده ولی من ندیدم که تو بازیهاش با بچه ها این کار رو بکنه
برعکس خیلی هم سنگینه
-
-
1391/02/02 05:22 بعد از ظهر

نوشته اصلی توسط
a3hati
پسر من از اول بچگیش دیده اما هیچ وقت ندیدم که تو باریهاش این کار رو بکنه بر عکس پسر سنگینی هم هست
-
-
1391/02/02 05:31 بعد از ظهر
پدر بزرگم همیشه مادر بزرگم رو پیش ما میبوسید و این یکی از صحنه های قشنگیه که از کودکی به یاد دارم
-
-
1391/02/03 04:02 بعد از ظهر

نوشته اصلی توسط
yas ahmadi
پسر من از اول دیده که پدرش اغلب اوقات خانواده!!!!(مادرش)رو میبوسیده ولی من ندیدم که تو بازیهاش با بچه ها این کار رو بکنه
برعکس خیلی هم سنگینه

نوشته اصلی توسط
yas ahmadi
پسر من از اول بچگیش دیده اما هیچ وقت ندیدم که تو باریهاش این کار رو بکنه بر عکس پسر سنگینی هم هست
خوب، شکر میکنیم خدا را که شما و پسرتان از این آفات به دور ماندید، مخصوصا شما، ولی حالا پسرتان را نمیگم اون حالا حالاها کار داره، ولی از خدا میخوام که همیشه از بلاها محفوظ بمونه.
ببین، ما انسانها اگر بخواهیم برای وجود این انسان دو پا برنامه بریزیم یقینا در این برنامه افراط و تفریط زیاد خواهیم داشت، علل زیادی هم دارد مثل عدم شناخت از اون موضوع یعنی انسان که ازش خبر نداریم.
چطور خبر داشته باشیم از روح انسان که در جسمش ماندیم حیران، خلاصه کنم باید رفت پیش سازنده این دوپا، یعنی خداوند کردگار.
بریم ببینیم که خداوند از طریق فرستادهگانش چه بایدها و نبایدهایی برای این بشر فرستاده و در دفترچهی راهنما گنجانده است تا از مفسرین متخصص و متعهد جویا شده و با عمل به آن دچار افراط و تفریط نشویم.
حالا متخصصین این رشته در ادامه باید این موارد را ذکر کنند تا باخبر بشویم انشاءالله.
ولی وقتی از اساتید متخصص متعهد در مورد تربیت فرزند سوال میشود میفرمایند: خودتان عمل کنید بچهها با دیدن عمل شما خودشان یاد میگیرند.
این فرمایش اساتید دو طرفه است، آیا بچهها فقط همین نماز خواندن ماها را یاد میگیرن، حالا پسر شما که باباش هی مامانش رو بوس میکنه، این رو یاد نمیگیره.
والله چه عرض کنم!!!!!!!!!!!
...............
ویرایش توسط a3hati : 1391/02/03 در ساعت 05:12 بعد از ظهر
-
تشكرها 2
: mosafer, شمیم90
-
1391/02/10 12:29 بعد از ظهر
بعضی از کلماتی که بکار برده می شود از جهاتی برای ارتباط میان زن و مرد خیلی لازمه، ولی گاهی وقت ها حساسیت ایجاد می کند،بالاخره بچه ها ممکنه تاثیراتی بپذیرن و از آن نبجا استفاده بکنند یا ناخواسته ازآن سوءاستفاده شود. قطعا درجاتی از کلمات محبت آمیز را لازمه انسان در حضور بچه ها بکار ببرد و شاید بیشتر الفاظی که بین آقا و خانم برقرار می شود از همین باب باشد. کلمات خیلی شدید و کلماتی در روابط خاص زن ومرد هست که اوقات خاصی دارد. آن هم باید به جای خودش باشد،نمی شود یکی را فدای دیگری کرد.
-